Kundehistorie: LetSea’s reise mot bedre kvalitetsstyring med TQM

Kvalitetsstyring er en avgjørende del av enhver organisasjons suksess, spesielt i bransjer med strenge regelverk og høye krav til dokumentasjon og prosesskontroll. La oss ta en nærmere titt på LetSea, en organisasjon innen oppdrettsnæringen, og deres reise mot bedre kvalitetsstyring ved å implementere TQM. Vi har gleden av å høre mer om deres erfaringer fra Johnny Skjærvold, kvalitetsleder hos Letsea, som vil dele bakgrunnen og resultatene av dette spennende initiativet.

Bakgrunnen for LetSea sin implementering av TQM

Ifølge johnny begynte LetSea sin reise mot TQM med behovet for en grundigere oversikt over all dokumentasjon. Dette behovet er noe mange organisasjoner kan relatere seg til, spesielt når man opererer i en bransje som oppdrettsnæringen. 

«TQM er et system som gir oss muligheten til å samle flere behov i ett enkelt system. At disse modulene «snakker sammen» er selvsagt også en bonus.»

.

Del innlegg:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

4human TQM leverer prosessorienterte styringssystemer for HMS, Kvalitet og Ytremiljø til mer enn 400 juridiske virksomheter i privat og offentlig sektor.

KONTAKTINFO

Ta kontakt med oss