Brukerdagene 2024

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024!


Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst til å være med oss på 2 dager med faglig påfyll! Nytt av året er at vi samler hele 4human-familien til felles brukerdager med godt og matnyttig innhold for brukere av våre løsninger 4human HRM, 4human TQM og 4human QM365.

Dato: 18-19. september 2024, Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen

Sted: Scandic Oslo Airport

Dette arrangementet vil fokusere på hvordan vi forenkler og forbedrer din hverdag med formål om å gi brukere på alle nivåer økt innsikt og kompetanse på løsningene samtidig som vi deler nyttige erfaringer. Brukerdagene er også en fin mulighet til å bli kjent med andre kunder og vårt dedikerte team på tvers av våre forretningsområder innen HR og kvalitetsledelse.

Vi jobber hardt for å sikre et solid, relevant og nyttig arrangement, og vi gleder oss til å dele flere detaljer med deg. Vennligst marker datoen i kalenderen din, da dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Vi vil kontakte deg med mer informasjon og påmeldingsdetaljer i god tid før arrangementet. Inntil da, kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon.

Les og se film med høydepunkter fra fjorårets arrangement her.

4human TQM leverer prosessorienterte styringssystemer for HMS, Kvalitet og Ytremiljø til mer enn 400 juridiske virksomheter i privat og offentlig sektor.

KONTAKTINFO

Ta kontakt med oss