På utkikk etter en ny jobb?

glad dame ledig stilling

I 4human-konsernet har vi nå 20 ledige stillinger. Kanskje du kan finne din neste jobb blant disse.

4human søker 20 nye kolleger som kan være med på reisen for å forenkle og forbedre arbeidsdagen for ansatte og leder i norske og internasjonale virksomheter.

I 4human TQM ser vi blant annet etter:

Senior Softwareutvikler .Net

Senior erfaring med .NET. Ledende rolle i vårt utviklingsteam, videreutvikle vår SaaS-baserte løsning, utvikle plattformen og produktet ytterligere. Du vil jobbe hands-on med utvikling, og løse små og store utfordringer alene og i team.

Systemutvikler .Net

Høres begreper som NET framework, NETCore, NHibernate, JQuery, MSSQL, RabbitMQ eller Azure AD (Graph) kjent ut? Da oppfordrer vi deg til å søke. Vi ser i førsteomgang etter personer med flere års erfaring, men vi oppfordrer også utviklere med mindre erfaring til å kontakte oss.

Systemdrift og Teknisk support

Liker du å forbedre og optimalisere prosesser og systemer? Å yte god service gjennom nær dialog med dine kolleger? Da bør du lese videre. Vi ser etter deg som har erfaring fra systemdrift og teknisk support av skytjenesteløsninger. Vi tror også at du bør ha erfaring med å bygge komplekse databasespørringer for analyse og prosessering av data, og at du har kjennskap til utvikling av kommunikasjon med REST-API.

Selger / Sales Executive

Vi ser etter deg som har noen års erfaring med oppsøkende salg, og som trives med å drive salgsprosesser fra begynnelse til slutt. Du har jobbet med SW-salg tidligere, har erfaring med løsningssalg, og forstår verdien av å ha rett programvare som løser kundens utfordringer.

Rådgiver informasjonssikkerhet

I denne rollen skal du bistå kunder med implementering av ISO 27001, sikkerhet og digital forvaltning. Du skal også delta i relevante sikkerhetsfora internt i konsernet som selskapets sikkerhetskoordinator. Vi ser for oss at du har god erfaring innen risikoarbeid etter rammeverk som ISO 27005, 31000, NS5814 eller tilsvarende. Du innehar også kjennskap. til relevante lover, forskrifter, standarder og god praksis innenfor fagområdet informasjonssikkerhet.

Vil du bli en del av teamet vårt?

Dersom du er interessert i noen av stillingene over, kan du gjerne legge igjen din kontaktinformasjon i skjemaet på denne siden. Her kan du også se en oversikt over alle ledige stillinger i konsernet.

Del innlegg:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

4human TQM leverer prosessorienterte styringssystemer for HMS, Kvalitet og Ytremiljø til mer enn 400 juridiske virksomheter i privat og offentlig sektor.

KONTAKTINFO

Ta kontakt med oss