Kurs i Praktisk Risikostyring - Nov 2020

4human TQM
Meld deg på

Alle virksomheter påvirkes av interne og eksterne forhold som gir ulike typer av risiko og muligheter. Målet er at deltagerne etter kurset skal kunne arbeide med risikostyring på et grunnleggende nivå i egen virksomhet og kunne gjennomføre risiko­vurderinger ved bruk av TQM Enterprise. Kurset omsetter kravene til risikostyring i ISO 9001, ISO 14001 og Internkontrollforskriften ut i praksis. Kurset passer også godt for de som ikke er sertifisert.

Kurset er satt sammen på en slik måte at du som deltager kan velge om du vil være med i to dager eller avslutte etter første dag. Dag 1 er en generell introduksjon til risikostyring i TQM Enterprise og gjør bruk av den funksjonaliteten som er nødvendig for å komme i gang med Risikomodulen.

På Dag 2 ser vi på risiko både på et overordnet nivå og i virksomhetens prosesser. Vi går grundig inn i etableringen av risikoelementer og hvordan disse legger grunnlaget for risiko­styringen i virksomheten. 

Kurs

Praktisk Risikostyring i TQM Enterprise

Det kan være en fordel å være mer enn en fra din virksomhet. Oppgavene vi skal løse underveis i kurset blir lettere å løse med en diskusjonspartner, samt at oppsett av Risikomodulen og vurderingene sannsynligvis blir mer fullstendige og reelle. Dersom dere er mange som ønsker å delta, ta kontakt med marked@4humanTQM.no for å få tilbud på et bedriftsinternt kurs. 

Forkunnskaper
  • Kurset krever ingen forkunnskaper

Etter gjennomført kurs skal du:

  • Kunne prinsippene for kartlegging av risiko
  • Kunne forstå og bruke funksjonaliteten i Risikomodulen
  • Kunne bruke resultater fra risikovurderingene i forbedringsarbeid
  • Kjenne kravene til risikostyring for både kvalitet, miljø og HMS

Informasjon

Sted: Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel

Dato og Tid: 10.11.2020, kl: 09:30-15:30

Legg til i kalenderen

Pris 2 dager: 5400,- +mva
Pris 1 dag: 3850,- +mva

Målgruppe:

  • Øverste ledelse
  • Kvalitetsledere
  • Prosessansvarlige

Påmeldingsfrist: 04.11.2020

4human TQM leverer prosessorienterte styringssystemer for HMS, Kvalitet og Ytremiljø til mer enn 400 juridiske virksomheter i privat og offentlig sektor.

KONTAKT OSS

  Marked@4humanTQM.no 
  48 31 38 38
   Strandgata 8, 3725 Skien