Kort innføring i Diagramfiler og Skjemamodulen

4human TQM
Meld deg på kurset

Dokumenter av typen «diagramfil» er siste skudd på stammen i TQM Enterprise. Vi har tatt i bruk en programvare som heter DrawIO. Dette er et program der du kan lage flytskjemer med ulike utforminger. Programvaren er gratis, men må aktiveres på ditt foretak. Dette kurset er for deg som vil få en rask innføring i mulighetene som ligger i å lage slike diagramfiler. Du kan lese mer om programmet her.

Kurs

Kort innføring i Diagramfiler og Skjemamodulen

Merk: Kursene vil også bli gitt digitalt på Teams. Skulle du ønske dette er det bare å notere dette i merknadsfeltet. Det er også mulig å melde seg på kun ett av kursene, enten innføring i Diagramfiler eller innføring i Skjemamodulen. For kun ett av kursene vil prisen være på 2500 kr. For begge kurs på 3850 kr. Det eneste du trenger å gjøre er å nevne dette i merknadsfeltet.

 

Skjemamodulen er siste skudd på stammen i TQM Enterprise. Med Skjemamodulen kan du designe egne skjemaer og sjekklister som fylles ut via web eller App. 

Diagramfiler; 4human TQM har tatt i bruk en programvare som heter DrawIO. Dette er et program der du kan lage flytskjemaer med mer. Programvaren er gratis, men må aktiveres på ditt foretak. Dette kurset er for deg som vil få en rask innføring i mulighetene som ligger i å lage slike diagramfiler. Du kan lese mer om programmet her.

 

Målgruppe

De som ønsker å lære å designe skjemaer, sjekklister og flytskjemaer i sin virksomhet; både Administratorer, Prosessansvarlige, Dokumentansvarlige og andre som oppretter og implementerer dokumentasjon. 

 

Forkunnskaper

  • Kurset krever ingen forkunnskaper
  • Skjemamodulen; Ditt foretak kan prøve ut modulen i en i en begrenset periode, må være på plass før kursstart – ta kontakt med deres kundeansvarlig hos 4human TQM eller marked@4humanTQM.no.
  • Diagramfiler; denne programvaren er gratis, men må aktiveres for ditt foretak – ta kontakt med deres kundeansvarlig hos 4human TQM eller marked@4humanTQM.no.

Opplæringen vil ha fokus på:

  • Eksempler på bruk av Diagramfiler og Skjemamodulen fra ulike virksomheter
  • Praktisk utarbeidelse i egen løsning
Tid Tema
0930 – 1000 Kort presentasjon
1000 – 1045 Eksempler på Diagramfiler
1100 – 1200 Bruk av funksjonaliteten i DrawIO
1200 – 1245 Lunsj
1245 – 1330 Eksempler på bruk av Skjemamodulen
1330 – 1500 Bruk av Diagramfiler og Skjemamodulen i egen løsning
1515 – 1530 Oppsummering og avslutning

 

Praktiske opplysninger

Pris: 3850 kr + MVA for begge kurs/ 2500 kr + MVA for ett kurs

Det tas forbehold om at dersom kurset av smittevernhensyn ikke kan arrangeres, vil kurset bli gjennomført digitalt via Teams. 4human TQM er ikke ansvarlig for dekning av eventuelle kostnader knyttet til transport og overnatting ved avlysning.

Informasjon

Sted: Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen

Dato og Tid: 11.11.2020, klokken 09:30 – 15:30
Last ned til kalender

Pris: 3850 kr +mva for begge kurs/ 2500 kr + mva for kun ETT av kursene

Målgruppe: De som ønsker å benytte seg av programvaren i sin virksomhet; både Administratorer, Prosessansvarlige, Dokumentansvarlige og andre som oppretter og implementerer dokumentasjon.

Påmeldingsfrist: 03.11.2020

4human TQM leverer prosessorienterte styringssystemer for HMS, Kvalitet og Ytremiljø til mer enn 400 juridiske virksomheter i privat og offentlig sektor.

KONTAKT OSS

  Marked@4humanTQM.no 
  48 31 38 38
   Strandgata 8, 3725 Skien