Kort innføring i Diagramfiler og Skjemamodulen

4human TQM
Meld deg på kurset

Dokumenter av typen «diagramfil» er siste skudd på stammen i TQM Enterprise. Vi har tatt i bruk en programvare som heter DrawIO. Dette er et program der du kan lage flytskjemer med ulike utforminger. Programvaren er gratis, men må aktiveres på ditt foretak. Dette kurset er for deg som vil få en rask innføring i mulighetene som ligger i å lage slike diagramfiler. Du kan lese mer om programmet her.

Kurs

Kort innføring i Diagramfiler og Skjemamodulen 

Skjemamodulen er siste skudd på stammen i TQM Enterprise. Med Skjemamodulen kan du designe egne skjemaer og sjekklister som fylles ut via web eller App. 

Diagramfiler; 4human TQM har tatt i bruk en programvare som heter DrawIO. Dette er et program der du kan lage flytskjemaer med mer. Programvaren er gratis, men må aktiveres på ditt foretak. Dette kurset er for deg som vil få en rask innføring i mulighetene som ligger i å lage slike diagramfiler. Du kan lese mer om programmet her.

 

Målgruppe

De som ønsker å lære å designe skjemaer, sjekklister og flytskjemaer i sin virksomhet; både Administratorer, Prosessansvarlige, Dokumentansvarlige og andre som oppretter og implementerer dokumentasjon. 

Forkunnskaper

 • Kurset krever ingen forkunnskaper
 • Skjemamodulen; Ditt foretak kan prøve ut modulen i en i en begrenset periode, må være på plass før kursstart – ta kontakt med deres kundeansvarlig hos 4human TQM eller marked@4humanTQM.no.
 • Diagramfiler; denne programvaren er gratis, men må aktiveres for ditt foretak – ta kontakt med deres kundeansvarlig hos 4human TQM eller marked@4humanTQM.no

Opplæringen vil ha fokus på:

 • Eksempler på bruk av Diagramfiler og Skjemamodulen fra ulike virksomheter
 • Praktisk utarbeidelse i egen løsning 

Tid

Tema

0930 – 1000

Kort presentasjon

1000 – 1045

Eksempler på Diagramfiler

1100 – 1200

Bruk av funksjonaliteten i DrawIO

1200 – 1245

Lunsj

1245 – 1330

Eksempler på bruk av Skjemamodulen

1330 – 1500

Bruk av Diagramfiler og Skjemamodulen i egen løsning

1515 – 1530

Oppsummering og avslutning

 

Praktiske opplysninger

Pris: 3850 kr + MVA

Det tas forbehold om at dersom kurset av smittevernhensyn ikke kan arrangeres, vil kurset bli gjennomført digitalt via Teams. 4human TQM er ikke ansvarlig for dekning av eventuelle kostnader knyttet til transport og overnatting ved avlysning.

  Informasjon

  Sted: Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen

  Dato og Tid: 11.11.2020, klokken 09:30 – 15:30
  Last ned til kalender

  Pris: 3850 kr +mva

  Målgruppe: De som ønsker å benytte seg av programvaren i sin virksomhet; både Administratorer, Prosessansvarlige, Dokumentansvarlige og andre som oppretter og implementerer dokumentasjon.

  Påmeldingsfrist: 03.11.2020

  4human TQM leverer prosessorienterte styringssystemer for HMS, Kvalitet og Ytremiljø til mer enn 400 juridiske virksomheter i privat og offentlig sektor.

  KONTAKT OSS

    Marked@4humanTQM.no 
    48 31 38 38
     Strandgata 8, 3725 Skien